Dear visitor, welcome to Allods Online Forum.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Yeni açılan hesaplara 1 haflatıl ücretsiz giriş ????
Nasıl yapılıyor ben my.com olarak indirdim ama yapamadım bu arada tüm forumu aradım zıt cevaplar var :/
O eskidendi suresi bitti.
F2P Sunucusu Piranalar Birliği Define Avcısı
Aylık Abonelik hakkında
Merhabalar aylık abonelik hakkında bi sorum olcaktı. eskiden 3 ay alıma 3 ay hediye vardı hala devam ediyormu ? bide artık bu p2p serverini düzgünce reklam edip oyuncu çekmeye başlayacakmı my.com yönetimi
RE: Aylık Abonelik hakkında
Merhabalar aylık abonelik hakkında bi sorum olcaktı. eskiden 3 ay alıma 3 ay hediye vardı hala devam ediyormu ? bide artık bu p2p serverini düzgünce reklam edip oyuncu çekmeye başlayacakmı my.com yönetimi
Eskiden o tarz bir promosyon vardi 3 aylik hediye vermiyodu ama gene ekstra bir sure atiyodu. P2P serverinin reklami yapilmayacak malesef. Biz oyuncular olarak elimizden geleni yapmaya calisiyoruz.
Merhaba
Konunuz uygun bölüme taşınmıştır. Lütfen forum içerisinde arama yapmadan konu açmayınız.
.
Merhaba
Konunuz uygun bölüme taşınmıştır. Lütfen forum içerisinde arama yapmadan konu açmayınız.
nereye taşındı acaba link verirseniz sevinirim
Allods Online Forum > Turkce > Sunucu > [P2P] Smugglers Paradise